I sista sekunden bestämma sig Calle och jag för att åka ner till Bali under samma månad som Project Getaway 2015 skulle hållas. Detta visade sig bli den näst bästa månaden i mitt liv (efter Project Getaway 2013).

Det var inte bara vi som bestämde oss för att åka ner som “groupies” utan totalt var vi 15 andra PG-alumnis där nere. Standard dagen började med att man tog sin moppe och åkte till Some Place Else för att äta frukost. Där efter åkte vi tillbaka till hotellet och jobbade några timmar för att sedan åka till Nook för lunch. Efter att ha jobbat ytterligare några timmar var det dags att ta sig till Old Mans för några öl med de andra alumnis.

På vägen till Old Mans måste man passera en small passage genom risfälten där det inte var helt ovanligt att man såg bilar tippa över kanten.

Även Calle tog ett dopp i risfältet med sin moppe. Som tur var var han helt oskadd.

Vi umgicks även mycket med PG-15 gänget även om det ofta blev på helgen då det var så pass upptagna med diverse aktiviteter under veckan. En av de roligaste festerna var ett pool-party i Ubud.

Efter Bali åkte vi alla (över 30 pers) till Gili för några dagar av relax och fest.

Z kom ner för de sista dagarna på Bali samt Gili och vi åkte sedan och dök på Komodo.

Dykningen på Komodo var helt fantastisk och vi hade hela dykbåten (nästan) för oss själva.

Det som gör Project Getaway så bra är människorna. Alla är så intressanta! Michael som startade PG brukar säga att PG är “where the conversation never ends”. När jag hörde det första gången (innan jag var där 2013) förstod jag inte vad han menade med det. Men efter jag har varit där två gånger förstår jag det! 30 personer av de mest intressanta människor man har träffat i hela sitt liv lever tillsammans på en ö i en månad. Det finns oändligt med intressanta saker att prata om och så mycket att lära sig. Så “the conversation never ends”.