Äntligen ute ur smutsen! Det tar på nerverna att resa i Bangladesh…

I Kuala Lumpur vart det mest shopping och en insane:t god macchiato på Petronas Towers flashigaste café.

I Singapore bodde vi på ett skönt Austrailensiskt backpacker hostel (Prince of Wales) där vi fick vindsvåningen som rum. Som tur var var rummet väl kylt då det som vanligt var rätt svettigt i Singapore.

På tal om svettigt… För första gången misslyckades Singapore-Hong-Kong-teorin (att västerländska killar ska ha lätt att få tjejer i dessa städer) och vad som var ännu värre var priserna på nattklubben: En öl landade på över 80 kr. En av kvällarna gick vi på den beryktade baren The Clinic där man sitter i sjukvårdssängar och får sin drink på dropp. Tyvärr var priserna här ännu sjukare än nattklubben så vi gick vidare till The Whopper Bar ist och drack “billig” bärs och åt lite hamburgare.

Vi fick även träffa Aden (Hennings kusins barn) som nu är 3 månader gammal. Han växer fort och är ett enkelt barn att ha att göra med då han sällan gör negativt väsen ifrån sig. Aden började även skratta lite när Henning pekade på Fredrik och sa “Ful gubbe!”.

Nu har vi precis kommit till Koh Lanta i Thailand och imorgon bär det av till Hin Daeng där vi hoppas på att få se mantor!

Ååå äntligen slut på musse-mat!

Party på the Butter Factory, var dock lite väl låg snitt ålder...

Aden, 3 månader gammal.

Titta ful gubbe! (Fredrik)

Vi tog en Sex On The Drip på The Clinic

På väg ut till Sentosa

"Det är Ostron, det är Champange, vi steker hårt, vi har kul..." (Iof varken ostron eller Champagne)

Singapores hamn

Det vart även lite shopping...

Sjuuukt nice Sushi!

WTF!?!?