Min sommar har till 90% gått till Leonardo (getleonardo.com), men han även med lite annat…

Min enda semester denna sommar var en veckas roadtrip genom Sverige till Danmark med Z. Första stoppet blev Bråvalla-festivalen utanför Norrköping för att se Armin van Buuren. Jag har varit ett fan i många år men eftersom Trance-musik inte är så stort i Sverige kommer han sällan hit, så detta var första gången jag såg honom live.

Jag var lite nervös inför Armins spelning. Inte för mig själv, utanför vad Armin skulle tycka om Sverige. Bråvalla är ju primärt en rock-festival så jag var lite osäker på hur uppskattad Armin egentligen skulle bli. Men det var lungt, fett med folk och ett helt galet röj. Lustigt nog verkade det som Armin delade min rädsla, låter i alla fall lite så i intervjun hade gjorde efter spelning: http://www.youtube.com/watch?v=MJVknarxPn8 :)

Efter Bråvalla drog vi vidare mot Halmstad och Tylösands Beachinvigning som Tomas och Therese hade bjudit oss på. Tyvärr var vädret inte på våran sida då det blåste rätt kalt. Det var bara två som badade på hela Tylösand och de hade våtdräkt :)

På kvällen var det stort partaj på Hotellet vid Tylösand och som gästnummer kom E-Type och drog av några av sina klassiker. Detta blev rätt dramatiskt när E-Type, mitt i spelningen, med sitt långa hår sträcker sig ut mot publiken då plötsligt ett gigantiskt pyrotekniskt eldklot flammar upp bara några centimeter från E-Types huvud :|

Efter Halmstad bar det iväg mot Lund där vi parkerade bilen och åt lunch med min Agnes. Från Lund tog vi sedan tåget till Köpenhamn där det blev en vild utekväll som slutade fem på morgonen. Dagen efter gick vi runt lite i Köpenhamn, åt en god middag, och ytterligare dagen efter bar det av hemåt.

Utöver Zs och min roadtrip har jag gått på Pridetåget i läderhosen (Pontus svensexa), häslat på Max på hans landställe, sagt grattis till att min syster då hon har förlovat sig och en del annat…

 

Jag har även lyssnat på galet mycket bra Trance musik denna sommar! Kom en hel del bra album före och under sommaren:

Armin Van Buuren – Intense

Dash Berlin – #musicislife (#deluxe)

Sunlounger – Roger Shah presents Sunlounger

Universal Religion Chapter 7 (Recorded Live at Privilege, Ibiza) [Mixed Version]

Och här är några av mina personliga “radioplågor” denna sommar:

Sunlounger – I’ll Be Fine (Radio Edit)

Omnia – Immersion – Radio Edit

Simon Patterson – The One – Radio Edit

Orjan Nilsen – Violetta – Radio Edit

Armin Van Buuren – Won’t Let You Go

Bobina – Sacramentum – Andrew Rayel Aether Radio Edit