Så, nu är den svenska sommaren snart slut för mig, åker till Indien om 6 dagar.

De senaste 3 dagarna har varit stressad, då jag i måndags fick reda på att Indien har ändrat Visum-regler så att man högst kan få double-entry. Min reseplan byggde på ett typ quad-entry, men fick strukturera om lite, cancellat 6 flyg och boka några nya. Jag och Z sumpa väl cirka 2000 kr var på att vissa av flygen inte gick att avboka :(

Gjort rätt mycket i Sommar: klar med exjobbet, USA, Åland, Marstrand, Segling… Och mer blir det i höst :)

Minna privata sommarplågor i år har varit:
Zac Brown Band – Chicken Fried
Fever Ray – Triangle Walks – Rex The Dog Edit

Nedan är några bilder från sommaren:

Seglade ner Robbans båt till Pipis

Midsommar i Marsstrand

Är det inte Obama man ser i högra fönstret?

Jag testar Ostron, var väl inget dunder hit direkt...

Måste ju smälta in i USA, annars blir man skickad till Gitmo :|

Boston är ju krångligt att hitta i jämfört med NYC!

Jag framför Harvards bibliotek

Mats 27-års-fest på Åland