Jag borde vara i Indien nu men jag är tyvärr kvar i Kuala Lumpur. Detta beror på visum-krångel samt att Kasper ångrade sig och ville plötsligt inte göra indienresan. Så kommer få åka själv de närmaste 10 veckorna tills Z kommer ner och “räddar” mig. Efter ha rest själv de senaste 4 veckorna måste jag dock säga att resa själv inte alls är speciellt tråkigt och har till och med flera fördelar:

1. Man träffar fler folk.
2. Man allmänbildar sig mer genom att läsa fler böcker.
3. Man gör precis det man vill.

Men självklart finns det nackdelar med att resa själv också:

1. Dyrt, allt boende och taxi blir dubbla priset.
2. Barliv framför allt i storstäder är ganska ensamt.
3. Bajsa på flygplatser är fan jobbigt när ingen kan vakta sitt bagage ;)

Sedan senaste blogginlägget har jag fan inte gjort mycket av intresse att berätta här. Härjat på Indiska ambassaden, redigerat lite bilder, undersökt vad jag ska göra de närmaste 10 veckorna, blivit stammis på närmaste sushi-bar (och McDonalds också för den delen) och tittat igenom alla intressanta Charlie Rose avsnitt från senaste 2 månaderna.

På fredag flyger jag ut till Sulawesi (Indonesien) där begravningsceremonier, paradisstränder samt världsklassdykning väntar.

Har inga intressanta bilder från senaste dagarna så här kommer istället lite random bilder från de senaste 2 månaderna som jag inte publicerat tidigare:

.

.

.

.

.

.

.