I switch back to writing in Swedish, I feel like I having one hand tied behind my back writing non-technical stuff in English. If you reallllly want me to keep writing in English post a comment or send me an email.

Det har varit ganska lugnt sedan sist: Ätit god mat, druckit gott kaffe, tagit paddeltur, förolämpat en tjej samt träffat några av det fattigaste och rikaste i Bang:an. Men låt oss ta det från början.

Efter vi kom tillbaka från vandringen hade vi en lugn dag i Pokhara. Detta ändrade sig dock när vi satt i hotellbaren och de lyckades fuck:a upp våran beställning så att vi fick in 6 öl (63 cl)  i stället för 2.  Men då hotell-managern hade hjälpt oss med så mycket ville vi inte klaga… Mitt i öl-pimplandet vart våran tvätt klar. Men det fanns ett litet problem: de hade råkat blanda våra kläder med någon tjej som hade B-kupa, så det vart att leta bland BH:ar och trosor för att lyckas hitta vad som var vårt. Efter trosincidenten fortsatte kvällen ut till våran favoritrestaurang för att sedan dra vidare till en av de få barer i Pokhara som är öppet efter 23:00. Höjdpunken på kvällen var Hennings kommentar till en 19-årig Austrilensiska som just kommit tillbaka till vårt bord efter att ha suttit och kramats lite med en Nepalesisk snubbe:

Henning: “Was it good? I mean he is a perfect one-night-stand,  his an exotic local with good teeths…”

19-åriga tjejen: “OMG! You make me sound like such a whore!”

(tekniskt sätt är det väl han som är horan?)

Efter att spenderat ytterligare en natt i Kathmandu bar det av mot Bangladesh. På planet träffa vi Bangladesh-Jänkaren Kayes som tyckte vi var galna som inte hade förbokat något hotell i Dhaka. Tydligen var det någon slags landsstrejk i Bangladesh där de höll på att bränna bilvrak och grejer så kanske inte var så bra att gå och leta hotell mitt i natten… Men det löste sig när Kayes ringde sin privatchaufför och sa åt honom att plocka upp alla oss 3 i en stor bil för att sedan åka runt och leta rätt på ett hotell som inte var fullbokat.

Dagen efter bjöd Kayes oss på middag hemma hos hans familj. En av Bangladeshs mest kända poeter (Niramlendu Goon) skulle även komma på middagen men han fick tyvärr avböja då några demonstranter hade placerat en brinnande bil utanför hans port samt att han tydligen hade vänsterpraslat lite med någon högt upp i Bangladesh parlament vilket tydligen inte var så populärt då han var Hindu.

Vi har verkligen fått uppleva sjuka klassskillnader i Bangladesh: En dag äter vi middag hemma hos en familj som har över 30 tjänare och rest jorden runt för att dagen efter vandra bland folk som letar mat bland soporna och barn som springer efter än i flera hundra meter och frågar efter 5 Tk (50 öre).

Imorgon bär det av mot det beryktade tiger-träsket…

Ute på sjön i Pokhara och dricker lite öl.

Hmmm, denna är inte våran va?

Hennings "Italien Beef" var riktigt god...

Party, party...

En gammal tant som går och letar saker av värde bland soporna längs floden i Dhaka.

Z spanar in Kayes gymprylar.

Kayes och vi...

Dhaka vid solnedgång.

I gamla Dhaka har de nästintill aldrig sett en västerlänning så det är väldigt nyfikna.

Barnen är alltid väldigt glada trots den låga levnadsstandarden. De har väl inte sett Entourage än, så de vet ju inte bättre...